Welkom bij CAPITAL

Een pand en locatie met een rijke historie die meer dan 300 jaar teruggaat. Sinds 2020 geheel verbouwd en nieuw gerenoveerd tot een eigentijdse Café-Brasserie. Gelegen in het bruisende hart van de bourgondische stad Maastricht. Prachtig gelegen op de hoek van de grote markt en de meest upcoming straat van de stad. De Boschstraat. Strijk neer op het grootste en zonnigste terras van de stad en geniet van de gezellige drukte en flanerende passanten. Lekker overdekt en warm of heerlijk in het zonnetje. Bij ons is altijd voldoende ruimte.

ONTBIJT, LUNCH, DINER en BORREL

Vanuit onze Café-Brasserie serveren wij eigentijdse lokale en pure gerechten. De Franse keuken is goed vertegenwoordigd. Maar laat je vooral verrassen door onze smaken en verse ingrediënten met een eigen seizoensgebonden touch.
Naast onze complete menukaart staan wij bekend om de ruime keuze aan dranken. Van de beste koffie tot speciaalbiertjes, mooie wijnen en heerlijke zomerse specials.
Voor speciale gelegenheden hebben we een schitterende ruimte beschikbaar. Onze Chambre CAPITAL. Van private dining tot meetings of proeverijen. Vraag naar de mogelijkheden.

CHAMBRE CAPITAL

Trots presenteren wij onze prachtige nieuwe ruimte op de eerste verdieping.
Uitermate geschikt om met een select gezelschap exclusief te dineren of een zakelijke (lunch) bijeenkomst te plannen.
De ruimte is van alle gemakken voorzien. Zowel
voor de zakelijke markt alsook voor vrienden-groepen en/of andere speciale gelegenheden.
Uniek is het uitzicht en de toplocatie.

CAPITAL SUITES

Momenteel verbouwen wij het oude hotel. We realiseren straks 6 luxe suites van minimaal 25m2 op de 2e en 3e verdieping. Oplevering wordt voorzien eind 2023.